Saturday, 24 November 2012

0 comments
design of quilling

felt craft design bird

felt craft casing handphone

deco frame by quilling

Saturday, 10 November 2012

so creative n inovative credit!!

0 comments
Pinned Image

Friday, 9 November 2012

Pinterest give u many idea....

0 comments
saya sangat teruja tentang ini..



easy n smart

0 comments
Pinned Image

Wednesday, 7 November 2012

edit lagi.....

0 comments
Assalamualaikum...

hai...lihat la perbezaan gambar di bawah tu...lawa ka saya??? actually... muka banyak pimples lor.... tapi dengan keajaiban datang la..... tukang edit hahahahaha.......ala senang ja bah .... cuma anda perlu click ni -----> tutorial




Friday, 2 November 2012

MASA - "cepatnya masa masa berlalu sekarang ni"

0 comments

"Cepatnya masa berlalu...." itu la yang sering di ucapkan kepada makhluk Allah pada zaman sekarang ini...bila fikir semula apa yang menyebabkan masa itu menjadi cepat....tak mungkin ia telah dicepatkan.....secara rasioanalnya kita memang leka dengan masa......kerana sibuk... kerana membuang masa yang menjadi masa itu nampak agak singkat...

kita nak katakan zaman sekarang ni cepat berlalu....cuba anda ambil jam koleksi nenek atau emak kita zaman dulu-dulu yang masih berfungsi dan juga gandingkan jam terbaru anda yang berjenama seakan POLO ka....SWATCH ka...lantak korang......lepas tu tengoklah rasa-rasa satu tu cepat satu tu lambat ka....??? Sudah tentu sama ja kan....So, perlukah kita harus mengatakan "cepatnya masa berlalu skang ni"...Renung-renungkanlah sebenarnya kita yang leka dengan masa....kita mengisi masa dengan benda tidak berfaedah...


jama zama sekarang,pakai batery
Jam zaman dulu...tidak pakai bateri pulak...



sekian wassalam


Thursday, 1 November 2012

make-up dengan menggunakan edit

0 comments
how u think this pic????? ia nampak macam saya "make-up" sendiri kan......hahaha sebenarnya ini adalah hasil daripada kreativiti saya mempelajari alah satu editor gambar......hahah Awesome..

HEROIN MALAYA Excited

0 comments
HERO MALAY beraksi d korea
wow amazing in korea.........hahahah great

Aku ada..... Kau ada.....

0 comments
Duta 
Taraaaa.....akhirnya menjadi fuh!! Penat juga hehehe inilah hasil "edit"ku.... saya memang minat dengan senireka ni, ia juga merupakan salah satu yang dapat menghilang tekanan dan bosan... boleh dikatakan HOBI saya....

Wednesday, 31 October 2012

im join Nuffnang now!!!

0 comments

Saturday, 13 October 2012

istikharah cinta

0 comments

Bersaksi cinta diatas cinta
Dalam alunan tasbih ku ini
Menerka hati yang tersembunyi
Berteman dimalam sunyi penuh do'a

Sebut nama Mu terukir merdu
Tertulis dalam sajadah cinta
Tetapkan pilihan sebagai teman
Kekal abadi hingga akhir zaman

Istikharah cinta memanggilku
Memohon petunjukmu
satu nama teman setia
Naluriku berkata

Dipenantian luahan rasa
Teguh satu pilihan
Pemenuh separuh nafasku
Dalam mahabbah rindu

diistikharah cinta..

Saturday, 6 October 2012

PING PONG COMPETITION

0 comments

ouwwwhhh i miss thiss moment.....
saya nak imbas semula kenangan yang sudah berlalu....masa ni kitaorang pergi pertandingan pingpong kat UIA...walaupun kehadiran kami untuk meyemakkan dewan tapi sangat gembira dan enjoy...
bukan kami tak mahu harumkan nama INSTEP...tapi kami pun fit masa...
apa pun disini la bermulanya minat ku kepada permainan PINGPONG...nampak macam senang nak main tapi sebenarnya kena pandai "Skill"




Friday, 5 October 2012

love my parents

0 comments

~ i love my parents~

Friday, 14 September 2012

welcOme bacK

0 comments
wow......lama aku tak update my BLOGGER...
hei aku fikir mau jadi fashion designer....but..
aku dapat panggilan la pulak......wat kursus....
iaitu kursus lagi advance huhuhu...
NOW...aku trainee sekarang ni.. hei..
kerja aku sekarang ni penuh advanture..
kalau orang tengok penampilan OUTDOOR
memang ala-ala "gadis ayu" gtu...
tapi hakikat wat kerja sekarang...mengalahkan kerja lelaki.
tapi enjoy!! aku harap selepas ni dipermudahkan lagi rezeki ku....
sudah lama aku menunggu peluang pekerjaan dan ingin memiliki harta sendiri...
 

Norkudusia @cyah Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template